Με εξωτερικά φάλτσα… ασίστ στον αντίπαλο στο 92’

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός/©Intime

Με εξωτερικά φάλτσα… ασίστ στον αντίπαλο στο 92’

Red Duckling 13:37 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 12.01.2024

Αυτή η εικόνα είναι χειρότερη που από 3άρες και 4άρες, πήγαμε σε γκολ και φάσεις με το σταγονόμετρο.

Να συμφωνήσουμε κάτι πριν τρελαθούμε; Όλοι χαιρόμασταν τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν. Όλοι. Φαινόταν από τις αντιδράσεις στο γήπεδο, στα social media. Βλέπαμε ξανά μία ομάδα που επιτίθεται και σκοράρει. Τριάρες, τεσσάρες και όρεξη για μπάλα και δημιουργία έως το τέλος κάθε αναμέτρησης. Θέματα υπήρχαν στην άμυνα και στα χαφ που δεν υπήρχε πάγκος, αλλά γράφαμε και συζητούσαμε ότι αυτά μπορούμε να τα λύσουμε στοχευμένα τον Γενάρη. Άλλωστε μιλούσαμε για μία νέα ομάδα και δεν γινόταν να φτιαχτεί σε ένα καλοκαίρι. Ήθελε στήριξη και υπομονή. Και σε μεγάλο βαθμό την είχε.

Θα μου πείτε, ρίχναμε 3άρες και 4άρες με σχεδόν όλα τα ματς εντός έδρας. Οκ. Δηλαδή αυτός ο Ολυμπιακός που βλέπουμε τώρα, μπορεί να ρίξει τέσσερα στο Καραϊσκάκη στον Άρη, στον Ατρόμητο ή στην Λαμία; Να πάει στα Γιάννενα και να επιστρέψει με 0-3; Ένας Ολυμπιακός που στα 5 παιχνίδια του Καρβαλιάλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει σημειώσει σε κανονική ροή ένα (1) γκολ, συν ένα που ακυρώθηκε με σκανδαλώδη τρόπο από τους αστείους Σλοβάκους. Τα άλλα- μόλις- δύο γκολ ήρθαν με πέναλτι στις Σέρρες και από κόρνερ στη Λεωφόρο. Δημιουργία μηδέν, φάσεις ελάχιστες.

Με μια γρήγορη σύγκριση, ο Ελ Κααμπί ξεκίνησε “καυτός” πριν χαθεί, Φορτούνης και Ποντένσε πετούσαν, ο Καμαρά ήταν ο παλιός Καμαρά παίζοντας όπως φάνηκε για να πάρει μεταγραφή. Γιατί τώρα μου κάνει χαλαρές πασούλες-ασίστ στον αντίπαλο με εξωτερικό φάλτσο στο 92’... Και στέκομαι σε αυτό. Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή δραματικά στο χορτάρι. Για την ακρίβεια δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε.

Αλλά τουλάχιστον ας παίζουν σε κάθε ματς αυτοί που… θέλουν να παίξουν. Που θα τρέξουν, θα μαρκάρουν, θα ιδρώσουν. Που θα έχουν το μυαλό τους στονα αγωνιστικό χώρο, στην... δουλειά τους δηλαδή για την οποία αμείβονται πολύ καλά. Στην τελική ας ανέβουν και παιδιά από την Β’ ομάδα! Χειρότερο από έναν Ολυμπιακό να μην μπορεί να δημιουργήσει, να βλέπεις παίκτες αλλού για αλλού, αδιάφορους, οριακά να περπατάνε στο χορτάρι.