«Εξετάζει 17χρονο μέσο από την Ουγκάντα ο Ολυμπιακός»

Ο Ταμπίας Μουτιάμπα

«Εξετάζει 17χρονο μέσο από την Ουγκάντα ο Ολυμπιακός»

Sportal newsroom 14:36 - 31.03.2023

Δημοσιεύματα από την Ουγκάντα κάνουν λόγο ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του 17χρονου μέσου Τραβίς Μουτιάμπα.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για 17χρονο μέσο από την Ουγκάντα. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Τραβίας Μουτιάμπα, ο οποίος παίζει στην Βίλα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ουγκάντας. 

Όπως αναφέρει το Sk13 οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι μόνοι για την περίπτωση του 17χρονου, καθώς ισπανικές και σκωτσέζικες ομάδες θέλουν επίσης να τον αποκτήσουν. Τον Ιανουάριο του 2023 η μεταγραφή του στη Σέλτικ είχε χαλάσει, λόγω της αποτυχίας να πάρει την κάρτα Visa. 

Σύμφωνα με την αναφορά  ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον πατέρα του αναμενόταν να ταξιδέψουν στη Σκωτία, αλλά μόνο ο πατέρας του είχε Visa και ο 17χρονος δεν πήγε  με αποτέλεσμα η μεταγραφή να μην γίνει. 

Ο Μουτιάμπα αγωνίζεται στην Βίλα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ουγκάντα, έχοντας φέτος έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην πρώτη ομάδα από την περσινή σεζόν, όπου είχε σκοράρει μόλις μία φορά σε 21 εμφανίσεις, ενώ είναι και δώδεκα φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα. Η Βίλα είναι στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την πρώτη Καμπάλα Σίτι με έντεκα αγωνιστικές να μένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος.