Αποθέωση για τον Μπιέλ στην Ισπανία: «Ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν»

Πεπ Μπιέλ

i

© Intime

Αποθέωση για τον Μπιέλ στην Ισπανία: «Ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:02 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 30.03.2023

Ο Πεπ Μπιέλ γνώρισε την αποθέωση από την ισπανική «Sport», για τις επιδόσεις του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Πεπ Μπιέλ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στον Ολυμπιακό, καθώς με τα γκολ του έχει βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Ο 26χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αποχώρησε από την Κοπεγχάγη

Τη φετινή χρονιά, ο Μπιέλ μετράει 15 γκολ συνολικά με τους δύο συλλόγους, ένας αριθμός που τον κατατάσσει στην κορυφή της λίστας με Ισπανούς ποδοσφαιριστές σε πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας για τη σεζόν 2022/23. Με τη φανέλα των «Πειραιωτών» έχει πετύχει εννιά γκολ σε 29 εμφανίσεις κι αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλεδιά στην ομάδα του Μίτσελ

Τα μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα η «Sport», πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα σχετικά με τις φετινές του επιδόσεις σε Δανία κι Ελλάδα. «Ειλικρινά μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, για τα επόμενα χρόνια. Μου εξήγησαν τα πάντα που θέλουν να κάνουν και το αγάπησα», δήλωσε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Για τη συνύπαρξή του με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο Πεπ Μπιέλ ανέφερε: «Το να έχεις συμπαίκτες με τέτοια ονόματα και τέτοια ποιότητα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, περιτριγυρισμένος από καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα προνόμιο».

Ο Ισπανός επιθετικός φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα και σίγουρα η επιλογή να έρθει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αποτέλεσε μία σωστή σκέψη για τον ίδιο και την καριέρα του.