Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με Μπιέλ πριν τον Άρη – Παραμένουν οι ενοχλήσεις για τον Χάμες

Αμφίβολος με Άρη ο Μπιέλ.

i

©intime

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με Μπιέλ πριν τον Άρη – Παραμένουν οι ενοχλήσεις για τον Χάμες

Sportal newsroom 22:43 - 29.03.2023

Ολυμπιακός: Ο Πεπ Μπιέλ τραυματίστηκε στην προπόνηση και είναι δύσκολο να προλάβει το ματς με τον Άρη. Έχει ακόμα ενοχλήσεις ο Χάμες Ροντρίγκες.

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό με τον Πεπ Μπιέλ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών είχε έναν τραυματισμό στην προπόνηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Μίτσελ θα περιμένει κι αύριο να δει την κατάσταση του συμπατριώτη του, αλλά ενδέχεται ακόμα κι αν είναι καλύτερα να μην τον πάρει στην αποστολή και να μην ρισκάρει, διότι ακολουθούν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μπαλτάκο, φασιστικό σκουπίδι, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:26 - 29.03.2023

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μπαλτάκο, φασιστικό σκουπίδι, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με επίσημη θέση στη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, αποκαλώντας τον φασίστα, ενώ τον κάλεσε να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τους «ερυθρόλευκους».

 Ασφαλώς ένας πονοκέφαλος για τον Μίτσελ, τη στιγμή που δεν είναι 100% έτοιμος ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στον Ολυμπιακό, δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο, οι κάποιες ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Στον Ολυμπιακό τον περιμένουν αύριο στην Αθήνα κι ενδέχεται να μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής. 

Σε ό,τι αφορά τον Εμβιλά, νιώθει καλύτερα και αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε εντατικούς ρυθμούς. Αν καταφέρει και ανταποκριθεί στο τεστ, τότε έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή και ίσως να είναι διαθέσιμος να παίξει για λίγα λεπτά.