Σκόραρε ο Χουάνγκ στο φιλικό της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη (vid)

Το γκολ του Ινμπόμ Χουάνγκ

i

© Printscreen

Σκόραρε ο Χουάνγκ στο φιλικό της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:34 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 28.03.2023

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο φιλικό ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Ουρουγουάη κι έκανε το 1-1 στο 51ο λεπτό.

Ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ, πέτυχε γκολ στο 51ο λεπτό κι έφερε το ματς στα ίσα (1-1), στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Ουρουγουάη

Μόλις στο 10ο λεπτό, η Ουρουγουάη άνοιξε το σκορ με τον Σεμπάστιαν Κόατες έπειτα από ασίστ του Βαλβέρδε, ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45 λέπτου, ο Χουάνγκ εκμεταλλεύτηκε το κενό στην αντίπαλη άμυνα κι έπειτα από ένα γύρισμα από τα αριστερά, εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-1. 

Επίσης, ο πρώην φορ του Ολυμπιακού Ουί-Τζο Χουάνγκ, ξεκίνησε βασικός στην κορυφή της επίθεσης κι αντικαταστάθηκε στο 70ο λεπτό. Ο Νοτιοκορεάτης φορ ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αγωνίζεται πλέον ως δανεικός στη Σεούλ, καθώς ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε τον περασμένο Γενάρη.

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ των Πειραιωτών συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και με την εθνική του ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν αποτελεί βασικό κομμάτι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχει πραγματοποιήσει 31 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.