Μετά τη φανέλα του Νεϊμάρ ο Ροντινέι πήρε και του Περέιρα (pic)

Ο Αντρέας Περέιρα και ο Ροντινέι

i

©Instagram / andreaspereira

Μετά τη φανέλα του Νεϊμάρ ο Ροντινέι πήρε και του Περέιρα (pic)

Sportal newsroom 21:58 - 29.03.2023

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού Ροντινέι μετά από τη φανέλα του Νεϊμάρ πήρε και τη φανέλα του Περέιρα ως ενθύμιο.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι, φαίνεται ότι περνάει καλά στις διακοπές του. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και βρέθηκε το Παρίσι. Εκεί συνάντησε τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ όπου πήρε ως ενθύμιο τη φανέλα του

Στη συνάντηση αυτή λοιπόν ήταν παρών και ο Αντρέας Περέιρα. Ο μπακ των «ερυθρολεύκων» έχει καλές σχέσεις με τον παίκτη της Φούλαμ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Φλαμένγκο τη σεζόν 2021-22. Οι δυο τους μάλιστα κατέκτησαν και ένα Κόπα Λιμπερταδόρες τη περσινή σεζόν, κερδίζοντας τη Ατλέτικο Παραναένσε στον τελικό 1-0. 

Κάπως έτσι λοιπόν οι δύο συμπατριώτες αντάλλαξαν φανέλες με τον Περέιρα να ανεβάζει και φωτογραφία στο Instagram, λέγοντας: «Φιλία που μας έδωσε η Φλαμένγκο και που θα κρατήσει μια ζωή, θα είμαστε πάντα μαζί αδερφέ μου». 

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έχε δείξε καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Σε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μία ασίστ, αλλά η γενική εικόνα του είναι καλή, τόσο στα επιθετικά όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα.