Γκολ και κόκκινη κάρτα για τον Μπακαμπού - Αγωνίστηκε όλο το ματς ο Καμαρά

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

Πανηγυρισμοί παικτών Ολυμπιακού / © Intime

Γκολ και κόκκινη κάρτα για τον Μπακαμπού - Αγωνίστηκε όλο το ματς ο Καμαρά

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:30 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Οι επιθετικοί του Ολυμπιακού και του Άρη βρέθηκαν αντιμέτωποι στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού συνεχίζει να σκοράρει με την φανέλα της Εθνικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό κι όπως και πριν λίγες μέρες έτσι και τώρα, το κάνει κόντρα στην Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο άσσος του Ολυμπιακού αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 14 γκολ. Δεν γινόταν δηλαδή να μην κληθεί απ' την εθνική του ομάδα για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών απέναντι στην Μαυριτανία.

Με το γκολ του στο 9' έδωσε προβάδισμα για το Κονγκό, όμως στη μία ώρα παιχνιδιού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, κάτι που δυσκόλεψε αρκετά τη χώρα του στη προσπάθεια να κρατήσει την ισοπαλία.

 Η Μαυριτανία έφτασε στην ισοφάριση με τον Σουέιντ στο 57', δύο λεπτά πριν την αποβολή του Μπακαμπού. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη έπαιξε και τα 90 λεπτά, χωρίς ωστόσο να σκοράρει.

Ευχάριστο όμως για τους «κίτρινους» είανι το γεγονός ότι ο επιθετικός τους έβγαλε το 90λεπτο χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τον υπολογίσει ο Απόστολος Τερζής για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική των play offs της Super League.