Μπίελ: «Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι τρελοί και παθιασμένοι»

Πεπ Μπίελ

i

© Intime

Μπίελ: «Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι τρελοί και παθιασμένοι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:22 - 20.03.2023

Ο Πεπ Μπίελ μίλησε στην ιστοσελίδα «Relevo» αναφορικά με την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ο ίδιος στάθηκε στην... τρέλα των Ελλήνων οπαδών.

Ο Πεπ Μπιέλ αποτελεί ένα από τα κορυφαία αποκτήματα του φετινού Ολυμπιακού, αφού ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς στα πλάνα του προπονητή του. Ο Ισπανός παίκτης κλήθηκε από το δημοφιλές Μέσο «Revelo» να σχολιάσει τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» και ο ίδιος στάθηκε στον φίλαθλο κόσμο της χώρας, τονίζοντας πως οι οπαδοί στην Ελλάδα κουβαλάνε μία... τρέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Υπήρξα χαρούμενος από την πρώτη στιγμή εδώ. Υπάρχει η διαφορά και την βλέπεις. Εδώ οι οπαδοί είναι πιο ‘τρελοί’ και πιο παθιασμένοι. Μπορώ να περπατάω στους δρόμους αλλά με αναγνωρίζουν. Μου ζητούν να βγούμε μαζί φωτογραφίες. Μου το ζητά ο κόσμος. Οι οπαδοί με σέβονται αλλά μου δείχνουν και την εκτίμηση και την αγάπη τους», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο επιθετικός των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια ο άσος του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στους Χάμες και Ινμπόμ«Ο Χάμες είναι ένα θέαμα από μόνος του. Με την ποιότητά του, κάνει τα πράγματα πιο όμορφα και απλά. Με εξέπληξε πολύ ο Ινμπόμ. Δεν τον ήξερα και εξεπλάγην από το πόσο καλός είναι».