Το μήνυμα του Πασχαλάκη στον Αγριογιάννη

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Το μήνυμα του Πασχαλάκη στον Αγριογιάννη

Πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στάθηκε στον προπονητή του…

Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης το Σάββατο έχασε τη μητέρα του, παρόλα αυτά βρέθηκε στο Βόλο, για να είναι δίπλα στην ομάδα, στην αναμέτρησή της για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, έκανε την προθέρμανση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και ο πορτιέρο των Πειραιωτών, θέλησε να κάνει μια ειδική αναφορά. 

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Έλληνας τερματοφύλακας σημείωσε: «Για σένα το σημερινό που στάθηκες δίπλα μας! Είμαστε όλοι μαζί σου. Respect», για να συμπληρώσει: «Ας αναπαυθεί η ψυχούλα της». 

Ο Πασχαλάκης είχε μεταφέρει τα συλλυπητήριά του στον Παναγιώτη Αγριογιάννη από την πρώτη στιγμή, όταν τον είδε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απ’ όπου πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού. Έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή τερματοφυλάκων, καθώς πιστεύει ότι τον έχει βοηθήσει πολύ στην ως τώρα παρουσία του στους «ερυθρόλευκους». 

Όλοι οι παίκτες πάντως, στάθηκαν στο πλευρό του Παναγιώτη Αγριογιάννη που είδε την δύσκολη πλευρά της ζωής με την απώλεια της μητέρας του. Και ο ίδιος άλλωστε, με ανάρτησή του, την αποχαιρέτησε. «Για που το ‘βαλες καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά. Η στάση του πάντως, να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, εκτιμήθηκε από όλους. Δεν είναι απλές οι στιγμές, είναι πολύ δύσκολες και ο Παναγιώτης Αγριογιάννης δεν ήθελε να απουσιάσει από την πρεμιέρα των πλέι οφ. Καλό ταξίδι στη μητέρα του, να είναι γερός και δυνατός να τη θυμάται. 

© Intime