Εν αναμονή αποφάσεων, προγραμματίζει…

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Εν αναμονή αποφάσεων, προγραμματίζει…

Διονύσης Βερβελές 08:55 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 09.12.2023

Η άδεια των Χριστουγέννων, τα νέα δεδομένα, η επόμενη ημέρα…

Στον… αέρα μπορεί να πάει ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού και του Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει της συνέχειας, αν τελικά μπει «λουκέτο» ως το τέλος του 2023 στο ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος προπονητής, είχε μελετήσει το πρόγραμμα των Πειραιωτών και έχει αποφασίσει πως θα πορευθεί. Σε σύγκριση με τον Μαρτίνεθ μάλιστα, έκοψε μία ημέρα από την άδειά τους. Το πρόγραμμα θέλει τον Ολυμπιακό να παίζει 21 Δεκεμβρίου στη Λαμία. Η αρχική απόφαση, ήρθε τους παίκτες να παίρνουν την άδεια στις 22 του μήνα και να επιστρέφουν στις 28. Ο Καρβαλιάλ, αυτό το άλλαξε και έτσι, αν υπάρξει δράση, τους θέλει πίσω στις 27 Δεκεμβρίου. Μια πενθήμερη άδεια και μάλιστα με τις ανάλογες οδηγίες… Όλα αυτά, αν δεν αλλάξει κάτι μετά τα όσα έχουν συμβεί και εν αναμονή της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό.

Και στον Ολυμπιακό πάντως, θα περιμένουν τις σχετικές αποφάσεις. Ο Καρβαλιάλ θα επιθυμούσε και ένα ματς πριν τον ευρωπαϊκό… τελικό την Πέμπτη με την Μπάτσκα Τόπολα, εκεί που νίκη και ισοπαλία αρκούν στους «ερυθρόλευκους» για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στις τάξεις των Πειραιωτών, προφανώς και μόλις υπάρχουν οι οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης, θα υπάρξει και το ανάλογο μίτινγκ. Δεν θα αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μία μίνι προετοιμασία και να κλειστούν κάποια φιλικά, αλλά όλα αυτά, αν και εφόσον…

Σκέψεις για αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος του 2023 στο Μαξίμου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:48 - 08.12.2023

Σκέψεις για αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος του 2023 στο Μαξίμου

Σύσκεψη με αφορμή τα κρούσματα οπαδικής βίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (9/12) στο Μέγαρο Μαξίμου. Η επικρατέστερη σκέψη είναι να αναβληθούν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023.

Ο 58χρονος τεχνικός πάντως και ο Πέδρο Άλβες, έχουν ενημερωθεί για όλα τα ενδεχόμενα και περιμένουν. Μην ξεχνάμε πως στο επόμενο διάστημα, θα «τρέξουν» και το κομμάτι των μεταγραφών, με τους Πειραιώτες να έχουν υπόψη τους αρκετές περιπτώσεις και να «ψάχνονται» για τα καλά σε θέσεις που ως τώρα… υπέφεραν.