Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Σρούντερ, στην Ελλάδα ο Ολλανδός τεχνικός!

Άλφρεντ Σρούντερ

i

© AFCAjax

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Σρούντερ, στην Ελλάδα ο Ολλανδός τεχνικός!

Διονύσης Βερβελές 21:59 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 26.04.2023

Είναι στη χώρα μας ο Άλφρεντ Σρούντερ προκειμένου να συζητήσει την προοπτική συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία.

Η έντονη φημολογία που υπήρξε για τον Άλφρεντ Σρούντερ, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Sportal, επιβεβαιώνεται πλέον και από τον Ολυμπιακό

Ο Ολλανδός προπονητής, βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους» το ενδεχόμενο συνεργασίας. Το βράδυ της Τετάρτης (26/4) έτσι και μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν πως ο 50χρονος προπονητής βρίσκεται στη χώρα μας. 

Ο Άρης κλείδωσε την Ευρώπη κόντρα στον «άδειο» Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:04 - 26.04.2023

Ο Άρης κλείδωσε την Ευρώπη κόντρα στον «άδειο» Ολυμπιακό

Ο Άρης επανέλαβε το έργο του πρώτου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό και με σκορ 2-1 πανηγύρισε τη νίκη, η οποία κατ' επέκταση τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη. Oι Πειραιώτες... πλήρωσαν τα τραγικά λάθη τους και έτσι έμειναν σε ένα ακόμα ματς δίχως τρίποντο.

Βέβαια, τονίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προφανώς οι συζητήσεις μαζί του θα γίνουν τις επόμενες ώρες, με στόχο να «κλειδώσει» η συμφωνία μαζί του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το συντομότερο.

Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε, ο στόχος των Πειραιωτών είναι ξεκάθαρος, να συμφωνήσουν με τον Ολλανδό κόουτς και να κληθεί άμεσα να δει την ομάδα προκειμένου να αποφασίσει για το ρόστερ. Σκοπός είναι να μη χαθεί άλλος χρόνος και να δοθεί από νωρίς η προοπτική στην ομάδα για τη νέα σεζόν.