Οδεύει προς το sold - out το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, φεύγουν με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Οδεύει προς το sold - out το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, φεύγουν με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:36 - 16.05.2024

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε και το sold - out, για τον αγώνα του Europa Conference League, πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους». Στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα εν όψει της ρεβανς, έχοντας βλέψεις για τα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της «ερυθρόλευκης» ομάδας είναι τεράστιος, αφού πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ματς. Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (11/4) φεύγουν με πολύ γοργούς ρυθμούς και το sold - out στο «Γ. Καραϊσκάκης» φαντάζει θέμα χρόνου.

«Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού θα τεθούν την Τρίτη (9/4) τα τελευταία εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (11/4, 19:45).

Τα τελευταία εισιτήρια που προέκυψαν από τις επιστροφές (UEFA, χορηγοί) θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) την Τρίτη (9/4), από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους. Το βράδυ της Πέμπτης το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό», αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Πότε δίνει ξανά αγώνα πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός;

Τι και αν έπαιζε με τους αναπληρωματικούς του; Ο Ολυμπιακός έφυγε με θριαμβευτικό τρόπο από τη Λαμία, εκεί όπου επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ 5-1. Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Γιόβετιτς, ο σύλλογος του Πειραιά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και πήρε σπουδαίο τρίποντο πριν τα ματς με Φενέρμπαχτσε.

Πλέον, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή στις αναμετρήσεις με τον τουρκικό σύλλογο, οι οποίες αφορούν τα προημιτελικά του Europa Conference League. Σε πρώτο χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την ομάδα του Ισμαϊλ Καρτάλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (11/4), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί η ρεβάνς εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Πειραιά θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα στις 21 του Απρίλη, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με το ματς να διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όσο για το πότε θα διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς, αυτό είναι προγραμματισμένο για την πρωτομαγιά (1/5).