Στην Αθήνα για το Ολυμπιακός  - Φερεντσβάρος ο Λάγιος Ντέταρι

Στην Αθήνα για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος ο Λάγιος Ντέταρι

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 15.02.2024

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Λάγιος Ντέταρι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τα playoffs του Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το βράδυ της Πέμπτης (15/2) τη Φερεντσβάρος για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των playoffs του Conference League. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος μετά από δύο μήνες που φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα δουν από κοντά την ομάδα τους, μετά το κλείσιμο των γηπέδων. 

Στο Καραϊσκάκης μάλιστα όπως φαίνεται θα είναι ένας «θρύλος» του Ολυμπιακού, ο Λάγιος Ντέταρι. Ο Ούγγρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα έρθει ξανά στην Ελλάδα μετά το 2021 όταν είχε δει από κοντά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Μέγερι: «Η Φερεντσβάρος έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί - Το ουγγρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται άλλη μία επιτυχία»
CONFERENCE LEAGUE

20:30 - 14.02.2024

Μέγερι: «Η Φερεντσβάρος έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί - Το ουγγρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται άλλη μία επιτυχία»

Ο Μπάλαζ Μέγερι μίλησε για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τους «16» του Europa Conference League, τονίζοντας πως η ουγγρική ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί.

Μάλιστα τον περασμένο Οκτώβρη είχε βρεθεί στη Σερβία για τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Μπάτσκα Τόπολα, που είχε έρθει ισόπαλος 2-2 για τους ομίλους του Europa League.