Ιταλιάνο: «Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός - Θα παίξουμε στην πόλη τους, οπότε φανταστείτε την ατμόσφαιρα...»

Βιντσέντζο Ιταλιάνο

i

© PrtScr

Ιταλιάνο: «Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός - Θα παίξουμε στην πόλη τους, οπότε φανταστείτε την ατμόσφαιρα...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:48 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:56 - 29.05.2024

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε για τον επερχόμενο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, με έπαθλο το τρόπαιο του Conference League.

Η Φιορεντίνα ζορίστηκε απέναντι στη Μόντσα, όμως στο τέλος βρήκε τη λύση!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League κοντραρίστηκε με την ομάδα του Κυριακόπουλου για την 36η αγωνιστική της Serie A και πήρε τη νίκη με ανατροπή (2-1), χάρη στα τέρματα των Γκονζάλες και Μέλο. Νωρίτερα, ο Τζούριτς είχε ανοίξει το σκορ, όμως αυτό δεν αποτέλεσε αρκετό για τους φιλοξενούμενους.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την επερχόμενη μεγάλη «μάχη» κόντρα στους Πειραιώτες, με φόντο το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, σε λίγες ημέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να φτάσουμε με ενθουσιασμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις παραβλέπεται και η κούραση. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, γίνεται πολύ κουραστικό να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, αλλά διαχειριζόμαστε καλά την ενέργεια όλων. Τα πάμε καλά, παίζουμε με ενθουσιασμό και πετυχαίνουμε αυτό που προσπαθούμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφότου ανέλυσε το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μόντσα τόνισε, για τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στους Πειραιώτες: «Είδα τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό ημιτελικό. Είναι δυνατή, επιθετική ομάδα. Το να έχει κερδίσει δύο φορές την Άστον Βίλα σημαίνει ότι έχει ποιότητα, έχει έναν σέντερ φορ που σκοράρει πολύ. Μπορεί και να οπισθοχωρεί και να βγαίνει αποτελεσματικά στην αντεπίθεση. Δεν θα είναι στο γήπεδο τους, αλλά θα είμαστε στην πόλη τους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την ατμόσφαιρα στην οποία θα μπούμε. Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός του Conference League, θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μαθήματα που πήραμε από την εμπειρία της περασμένης σεζόν, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε ένα τρόπαιο στη Φλωρεντία».