Τι θα γίνουν τα εισιτήρια του τελικού που θα επιστρέψει η Φιορεντίνα στην UEFA

OPAP Arena

i

©Intime

Τι θα γίνουν τα εισιτήρια του τελικού που θα επιστρέψει η Φιορεντίνα στην UEFA

Κώστας Τόπας 14:31 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Στην UEFA αναμένεται να επιστρέψει μεγάλο μέρος των εισιτηρίων της η Φιορεντίνα ενόψει του του τελικού Conference League με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Η Φιορεντίνα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για την εν λόγω αναμέτρηση, οι «Βιόλα» έχουν πάρει 9.000 εισιτήρια από την UEFA, αλλά όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα οι Ιταλοί οπαδοί θα είναι μόλις 3.000 στην «OPAP Arena». Όσοι μείνουν στην Ιταλία πάντως θα μπορούν να... ζήσουν για τα καλά το παιχνίδι αφού θα στηθούν γιγαντοοθόνες στην πόλη της Φλωρεντίας.

Καρυπίδης: «Πώς θα πάνε δέκα χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια, με υποβρύχιο; - Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;»

Καρυπίδης: «Πώς θα πάνε δέκα χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια, με υποβρύχιο; - Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε με καυστικό τρόπο την οριστική απόφαση που πάρθηκε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φίλους του Ολυμπιακού που θα δώσουν το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι αυτό διότι όπως εξήγησε ο πρόεδρος φίλων της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, το ταξίδι για την Αθήνα είναι ακριβό. Επιπλέον, η «Corriere Fiorentino» αναφέρει πως «έχουν πωληθεί ηλεκτρονικά μόλις λίγα πάνω από 1.500 εισιτήρια στις πρώτες πέντε ώρες που είχαν δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι διαρκείας».

01:26 - 10.05.2024

Υπέροχες στιγμές στο Φάληρο - Οι φίλοι της Άστον Βίλα χειροκρότησαν αυτούς του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι ανταπέδωσαν!

Οι οπαδοί της Άστον Βίλα χειροκρότησαν αυτούς του Ολυμπιακού για την πρόκριση της πειραϊκής ομάδας και για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Τώρα, όσον αφορά τα εισιτήρια που θα επιστραφούν από τη Φιορεντίνα, αυτά δεν θα δοθούν άμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά θα επιστραφούν στην UEFA κι η διαχείριση θα γίνει μέσω της ίδιας της διοργανώτριας.

Οσοι ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον τελικό, θα πρέπει να έχουν έγκυρη κάρτα φιλάθλου και ένα είδος ταυτότητας που χρησιμοποιούν στην γειτονική χώρα για να παίρνουν εισιτήριο.

Στη συνέχεια θα παίρνουν έναν κωδικό από την ιστοσελίδα της ομάδας και με αυτόν θα προμηθεύονται το εισιτήριο από την αντίστοιχη της UEFA. Μέχρι και 48 ώρες πριν τον τελικό θα πρέπει οι Ιταλοί φίλαθλοι να το έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, μέσω της εφαρμογής της UEFA.