Γιατί ο Στέφαν Γιόβετιτς δήλωσε πως «δε θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στον τελικό του Conference League»

Ο Γιόβετιτς

i

© Intime

Γιατί ο Στέφαν Γιόβετιτς δήλωσε πως «δε θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στον τελικό του Conference League»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:09 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 29.05.2024

Ο Γιόβετιτς μίλησε για τον επερχόμενο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κόντρα στην Άστον Βίλα και πλέον βρίσκεται μία... ανάσα από το όνειρο.

Με δύο εκπληκτικές εμφανίσεις σε Μπέρμιγχαμ και Φάληρο, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Conference League, εκεί που θα κοντραριστεί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Ένα από τα «πρόσωπα» της σπουδαίας επερχόμενης αναμέτρησης θα είναι και ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «La Repubblica», ο Μαυροβούνιος φορ κλήθηκε να απαντήσει πως θα αντιδράσει αν σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω; Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη... δική μου Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν είχε την ευκαιρία μετά τη θητεία του στην Ίντερ να επιστρέψει στους «βιόλα», είπε: «Ναι, αλλά αυτό είναι το παρελθόν. Ξέρετε κάτι; Πάντα παρακολουθώ τους αγώνες της Φιορεντίνα. Είναι μια δυνατή ομάδα και όταν την βλέπω να παίζει καλά εξακολουθώ να είμαι πολύ χαρούμενος»

Τέλος, για τους τομείς στους οποίους υπερτερεί ο Ολυμπιακός έναντι της Φιορεντίνα, ο πολύπειρος επιθετικός σημείωσε: «Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στους αγώνες».