Ολυμπιακός: Η συζήτηση για το νέο συμβόλαιο στον Ελ Κααμπί

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

© intime

Ολυμπιακός: Η συζήτηση για το νέο συμβόλαιο στον Ελ Κααμπί

Διονύσης Βερβελές 11:00 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.05.2024

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν και έρχονται εξελίξεις…

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη Μαροκινού επιθετικού, μετά από την πετυχημένη παρουσία επί σειρά ετών του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Συγκεκριμένα, έπιασε λιμάνι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και από την Τουρκία τη Χατάισπορ και το Κατάρ στην Αλ Σαντ έφτασε να παίζει με τα ερυθρόλευκα χρώματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Από την πρώτη στιγμή ο Μαροκινός φορ έδειξε ότι είναι αποφασισμένος για να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ και να την κερδίσει, όπως και έκανε άλλωστε με το «σπαθί» του! Είναι χαρακτηριστικό πως σε 47 ματς που έχει λάβει μέρος με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, έχει καταφέρει να σημειώσει 32 γκολ!

Ένα νούμερο πολύ καλό, δείχνοντας ότι είναι από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως στο Conference League έχει βάλει περισσότερα γκολ από τις συμμετοχές του, αφού σε 8 παιχνίδια έχει σκοράρει συνολικά 10 φορές!

Φυσικά το πιο εξωπραγματικό που έχει καταφέρει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί, είναι το γεγονός πως σημείωσε πέντε γκολ στα ημιτελικά του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα! Πραγματοποίησε το χατ-τρικ μέσα στην Αγγλία και έβαλε άλλα δύο γκολ στο Καραϊσκάκη!

Τα αφιερώματα της UEFA και η συζήτηση

Όπως είναι λογικό στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους με την επιλογή που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι και την απόκτηση του Ελ Κααμπί. Έχει τρομερά νούμερα στα γκολ με τη χρονιά που κάνει στους «ερυθρόλευκους» και όπως είναι λογικό μετά τις εμφανίσεις του με την Άστον Βίλα έχει προσελκύσει αρκετά βλέμματα επάνω του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το γεγονός πως έχει αναγκάσει την UEFA στα επίσημα social media που έχει να του κάνει ουκ ολίγες φορές αφιέρωμα. Τόσο μετά το χατ-τρικ στην Αγγλία, όσο και τώρα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν σταματά τον Ελ Κααμπί»!

Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την πρώτη του κίνηση για να μιλήσει με τον έμπειρο επιθετικό και να υπάρξει αναπροσαρμογή συμβολαίου. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός, όμως δεν έχει υπάρξει κάτι το ουσιαστικό για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές και σε νούμερα. Το βέβαιο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν γρήγορα με το θέμα του Μαροκινού, προκειμένου να βάλουν τέλος σε όποια ομάδα του εξωτερικού θέλει να δείξει ενδιαφέρον. Είναι δεδομένο, όμως, ότι και ο Ελ Κααμπί, θα παίξει με τους… πόντους του και τα γκολ του ως «όπλα», για το νέο συμβόλαιο.