Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»

Διονύσης Βερβελές 20:56 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 27.10.2023

Θέση για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου πήρε ο Ολυμπιακός, με αφορμή την ποινή που έλαβε για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Super League αποφάσισε την τιμωρία του Ολυμπιακού όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τα όσα έγιναν με τον Χουάνκαρ. Σε πρώτο χρόνο, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση για να πάρουν πίσω τον βαθμό που τους στέρησε την κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ σε δεύτερη τοποθετήθηκαν για την ποινή αυτή. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στη θέση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε απο το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση. 

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».