Αποφασισμένος να υπερασπιστεί το προβάδισμα και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Γκενκ ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

i

© Intime

Αποφασισμένος να υπερασπιστεί το προβάδισμα και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Γκενκ ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:45 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 17.08.2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Γκενκ στη ρεβάνς του 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να σφραγίσει πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/8, 21:00, Cosmote Sport 1) την Γκενκ στη ρεβάνς του υπέρ του 1-0 στο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικό γύρο του Europa League.

Oι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως μόνο στόχο να υπερασπιστούν το 1-0 στην έδρα του και να πάρουν την πρόκριση στα play offs στη δεύτερη τη τάξει κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αν τα καταφέρουν θα αντιμετωπίσουν την Τσουκαρίτσκι. Σε περίπτωση που αποκλειστούν οι Πειραιώτες από τους Βέλγους, κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν μπροστά τοτς στο πλαίσιο των playoffs του Conference League την Άδανα Ντεμίρσπορ. Η τουρκική ομάδα επιβλήθηκε με 5-1 της Όσιγιεκ στο πρώτο μεταξύ τους ματς κι έχει σαφές προβάδισμα. 

Να θυμίσουμε ότι τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε και σε περίπτωση ισορροπίας στα τέρματα έπειτα από την ολοκλήρωση και του δεύτερου 90λεπτου θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει αποστολή. Εκτός είναι φυσικά ο Χουάνγκ, ο οποίος αναμένεται να λύσει τις διαφορές του με τον Πειραιώτες μέσω της δικαστικής οδού, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας και πλάνων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι οι Σισέ, Γκάρι Ρονρίγκες, Κουντέ και Ραντζέλοβιτς.

O Ρέτσος απάντησε για τη βελτίωση της απόδοσής του: «Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο»
EUROPA LEAGUE

20:05 - 16.08.2023

O Ρέτσος απάντησε για τη βελτίωση της απόδοσής του: «Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ και είπε μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Βέλγιο για να νικήσουν.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το αποψινό ματς κι αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Φάληρο. Μία από αυτές αφορά την κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων», όπου αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ο Ελ Κααμπί. Επιπλέον, ίσως ο Πεπ Μπιέλ προτιμηθεί αντί του Ζοάο Καρβάλιο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.