Πετάει για Ελλάδα ο Έζε…
i

© Photo by Marcelo Endelli/Getty Images

Πετάει για Ελλάδα ο Έζε…

Διονύσης Βερβελές 22:03 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 16.08.2023

Οι Αργεντίνοι… έβαλαν στο αεροπλάνο για την Αθήνα, τον μέσο της Ουρακάν.

Συνέχεια στο θέμα του Έζε δίνουν οι Αργεντίνοι, που τονίζουν πως ο μέσος της Ουρακάν, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, με στόχο να φτάσει την Πέμπτη στην Αθήνα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ, όπως έχουμε επισημάνει, ήταν ο πρώτος στη λίστα των Κορδόν και Μαρτίνεθ και πιστεύουν πολύ στα στοιχεία του. Από τη μία, ενθουσιάζει η νεαρή ηλικία του, από την άλλη πιστεύουν πως θα μπει και θα βοηθήσει άμεσα, καθώς είναι ενεργός και με την Ουρακάν, ένα παιδί με πολλές παραστάσεις, παρά τα 21 του χρόνια.

Οι Αργεντίνοι τονίζουν πως το ντιλ θα ολοκληρωθεί στα 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό από την αρχή, η Ουρακάν θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης στο μέλλον.

Από τον Ολυμπιακό, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά και διαψευστεί κάτι. Υπήρχε μια σχετική ηρεμία στο άκουσμα ότι τον Έζε διεκδικούν και άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Στόχος πάντως, είναι ως την Παρασκευή να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον τρεις κινήσεις, αυτές των Έζε, Μπρίνιτς και Σκάρπα, ενώ από το κάδρο δεν βγαίνει ο Ορτέγα για τον οποίο η Βελέζ κοιτάζει να ανεβάσει το ποσό της μεταγραφής του. Αντικαταστάτη πάντως έχει βρει, θέλει να είναι έτοιμη για την επόμενη ημέρα και ο Ολυμπιακός φυσικά, κοιτάζει να ολοκληρώσει και αυτό το ντιλ, με τους δικούς του όρους.

Είναι δεδομένο πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, που έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει σε αυτό το κομμάτι. Σπάνια άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν άφησε αρκετά ζητήματα ως τα τέλη Αυγούστου… Ίσως και η πρόκριση επί της Γκενκ, παίξει σημαντικό ρόλο σε ορισμένες εξελίξεις για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών. Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, που απασχολούν…