Με Ιμπόρα βασικό στο φιλικό με τη Σαμπάχ ο Ολυμπιακός - Η 11αδα που επέλεξε ο Μαρτίνεθ

Ιμπόρα

i

Ιμπόρα/ ©Intime

Με Ιμπόρα βασικό στο φιλικό με τη Σαμπάχ ο Ολυμπιακός - Η 11αδα που επέλεξε ο Μαρτίνεθ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:03 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 19.07.2023

Δείτε την ενδεκάδα που διάλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει του τελευταίο φιλικού του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ο οποίος αντιμετωπίζει την Σαμπάχ (19/7, 13:00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Η ενδεκάδα των Πειραιωτών κόντρα στην Σαμπάχ (13:00), στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, έγινε γνωστή και μέλος αυτής θα είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνει φανέλα βασικού στον Ισπανό μέσο για πρώτη φορά. 

Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπα, Ανδρούτσο στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Ιμπόρα θα αγωνιστούν στον άξονα με τον Φορτούνη να έχει το ρόλο του οργανωτή. Οι Μπιέλ και Μασούρας θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή. 

Μαρτίνεθ: «Είμαστε ήρεμοι και θα κινηθούμε σωστά στις μεταγραφές» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

06:00 - 19.07.2023

Μαρτίνεθ: «Είμαστε ήρεμοι και θα κινηθούμε σωστά στις μεταγραφές» (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προχώρησε έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Τόνισε πως η ομάδα είναι πάνω από τα ονόματα, χαρακτήρισε τον Κορδόν ως έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς διευθυντές στην Ευρώπη, ξεκαθάρισε πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλάνο και υποστήριξε πως τα μεταγραφικά βήματα θα γίνουν με ηρεμία. Οι Ιμπόρα - Κίνι και η ατάκα του για Αλκαράθ.

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπα, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ιμπόρα, Φορτούνης, Μπιέλ, Μασούρας, Ελ Αραμπί.