Η ξεχωριστή συνάντηση του Πασχαλάκη!
i

Πασχαλάκης/©Intime

Η ξεχωριστή συνάντηση του Πασχαλάκη!

Διονύσης Βερβελές 14:39 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 16.12.2022

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τον Παναγιώτη Κελεσίδη.

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, έμεινε εκτός 20άδας από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να βάλει τον Κωνσταντή Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και στον πάγκο να έχει τον Κρίστινσον. Ο Πασχαλάκης έτσι, είδε το ματς από τα επίσημα του γηπέδου.

Εκεί, είχε και μια ξεχωριστή συνάντηση. Ο Πασχαλάκης είχε τη δυνατότητα να τα πει για λίγο και να φωτογραφηθεί με έναν εκ των κορυφαίων πορτιέρο του Ολυμπιακού, τον Παναγιώτη Κελεσίδη.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» έχοντας ξεπεράσει τη δοκιμασία του με τον κορονοϊό, είναι πλέον καλά, επισκέπτεται συχνά κέντρο αποκατάστασης για ορισμένες ακόμη θεραπείες και δεν χάνει ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Πασχαλάκη, τον εκτιμά πολύ και κάπως έτσι, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του.

Και ο διεθνής πορτιέρο του Ολυμπιακού, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που συνάντησε τον Παναγιώτη Κελεσίδη, ευχαριστώντας τον και για τα καλά λόγια. Ακόμη και την εποχή που ήταν στον ΠΑΟΚ, ο Κελεσίδης πάντα μιλούσε με τα καλύτερα για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Του αρέσει η εκρηκτικότητά του, θεωρεί ξεχωριστά τα προσόντα του και μάλιστα σε σχετικές συνεντεύξεις, ήταν υπέρμαχος της απόκτησής του, όταν είχε τεθεί το σχετικό ζήτημα. Δεν ήταν και από αυτούς που πίστευε ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα τον επηρέαζε και η πορεία τον δικαιώνει, με τον Πασχαλάκη αυτή τη στιγμή να είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Tags: