Η αινιγματική ανάρτηση του Μίτσελ ενόψει των play offs

Μίτσελ

i

© Intime

Η αινιγματική ανάρτηση του Μίτσελ ενόψει των play offs

Sportal newsroom 16:15 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 16.03.2023

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έκανε μια ανάρτηση με... νόημα ενόψει των play offs τoυ πρωταθλήματος.

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League τελείωσε και τώρα... μπαίνουμε στο καλό. Τα play offs ξεκινάνε την Κυριακή (19/3) και η τελική ευθεία του πρωταθλήματος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Ενόψει των play offs λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με... αρκετό νόημα. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με εκείνον να κλωτσάει μια μπάλα και έγραψε: «Η σέντρα μου δεν έχει πια πολλή δύναμη, αλλά έχει ακόμα την ακρίβεια για να φτάσει το στόχο».

Προφανώς το τελευταίο σημείο της ανάρτησής του ήταν και ένα μήνυμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Βόλο (19/3, 17:30) εκτός έδρας στην πρεμιέρα των play offs και θα έχει τη στήριξη πολλών χιλιάδων φιλάθλων του

Στη συνέχεια η ομάδα του Μίτσελ θα αγωνιστεί εναντίον του Άρη στο «Καραϊσκάκης», τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, τον Παναθηναϊκό εκτός, ενώ ο πρώτος γύρος θα κλείσει με την ΑΕΚ στο Νέο Φάληρο. 

Ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-1 επί της ΑΕΚ έβαλε «φωτιά» στην κορυφή του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς και είναι πέντε πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό και τρεις από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ δύο βαθμούς πίσω του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 54 πόντους.