Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:58 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 14.05.2023

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και ο Ζοσέ Ανιγκό επέλεξε το ίδιο σχήμα που του έφερε το «X» στην OPAP Arena και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μία σημαντική «μάχη» με φόντο την τρίτη θέση της Stoiximan Super League δίνει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΟΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν είτε νίκη είτε ισοπαλία για να κάνουν το πρώτο βήμα της πρόκρισης στο Europa League, περιμένοντας παράλληλα την έκβαση του τελικού Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας και σε αυτή βρίσκονται οι παίκτες που πήραν τα θετικά αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Ντόη και Παπασταθόπουλο

Στα άκρα της άμυνας θα αγωνίζονται οι Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ, ενώ τη μεσαία γραμμή συνθέτει η τριάδα Σαμασέκου, Εμβιλά, Χουάνγκ. Τέλος, στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μπίελ, Φορτούνης, έχοντας προωθημένο τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Σαμασέκου, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.