H Γαλατάσαραϊ ονειρεύεται τον Χάμες Ροντρίγκες
i

Χάμες Ροντρίγκες / © Intime

H Γαλατάσαραϊ ονειρεύεται τον Χάμες Ροντρίγκες

Sportal newsroom 18:30 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 12.01.2023

Σενάριο από την Τουρκία θέλει την Γαλατάσαραϊ να έχει κάνει κρούση στον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην Τουρκία, αφού κάποιοι ονειρεύονται να τον δουν με τη φανέλα της Γαλατά.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ενδιέφερε κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής ήρθε στον Ολυμπιακό από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ και με τις εμφανίσεις του έδειξε αμέσως ότι είναι παίκτης για ανώτατο επίπεδο, κάτι που ιντριγκάρει πολλές ομάδες.

Στη γειτονική Τουρκία, ρεπορτάζ της «Aksam» αναφέρει ότι ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει ήδη κάνει κρούση στον Χάμες και περιμένει την απάντησή του.

Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, ο προπονητής της Γαλατά, Οκάν Μπουρούκ, έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν μεσοεπιθετικό με τις αρετές του Κολομβιανού. Για τον λόγο αυτό ο Χάμες μοιάζει ιδανική περίπτωση και οι Τούρκοι εμφανίζονται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές μαζί του για να πάρουν το «οκ» του παίκτη.

Στο ρεπορτάζ οι Τούρκοι αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του Χάμες εκπνέει το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του περασμένου Νοέμβρη, ο Ολυμπιακός έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κολομβιανού μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις και ουσιαστικά απομένει η επισημοποίηση της νέας συμφωνίας. 

Ωστόσο, όσο δεν υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις, τόσο το όνομα του Χάμες θα εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Και εν προκειμένω σε αυτό που θέλει την Γαλατάσαραϊ να βλέπει πολύ «ζεστά» την περίπτωση του για το καλοκαίρι.