Ολυμπιακός: Ξανά για Σισέ η Σεντ Ετιέν!
i

Σισέ/©Intime

Ολυμπιακός: Ξανά για Σισέ η Σεντ Ετιέν!

Διονύσης Βερβελές 13:06 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 23.12.2022

Νέα μεταγραφικά σενάρια για τον Πάπε Αμπού Σισέ, με γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν.

Είναι ένα κεφάλαιο που είτε έτσι είτε αλλιώς, θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Ο Σισέ ήταν εκτός πλάνων για τον αγώνα του Ολυμπιακού στα Γιάννινα. Έχει επιστρέψει από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο, δείχνει να αποχωρήσει. Είτε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε το καλοκαίρι, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του πριν από λίγες ημέρες.

Το νέο, προκύπτει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Γαλλία. Επαναφέρουν τον υψηλόσωμο στόπερ για την Σεντ Ετιέν, μια ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2020-21. Με τη διαφορά ότι τότε αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία, ενώ τώρα είναι η τελευταία στην δεύτερη κατηγορία.

Μάλιστα, η Σεντ Ετιέν έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία κι εκτιμούν πως η επιστροφή του Σισέ μπορεί να είναι μια αξιόπιστη λύση για τη δύσκολη συνέχεια. Έχουν καλή άποψη από το πρώτο του πέρασμα και γνωρίζουν τα πάντα, όσον αφορά στο πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση γι’ αυτόν στον Ολυμπιακό.

Το ζήτημα βέβαια είναι και για τον ίδιο. Θα φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάει στην τελευταία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας; Φαίνεται πολύ δύσκολο ως αρχική σκέψη, αλλά δεδομένα πολλά θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει και ο Ολυμπιακός να αποφασίσει πως θέλει να πορευθεί στην άμυνα. Η πραγματικότητα πάντως, είναι πως ο Μίτσελ στην παρούσα φάση, δεν δείχνει να «καίγεται» για τον Σενεγαλέζο αμυντικό. Κι εκτός πλάνων και για το επόμενο διάστημα, είναι και ο συμπατριώτης του Σισέ, ο Ουσεϊνού Μπα.

Οι Γάλλοι πάντως, φαίνεται πως θα επιμείνουν για τον Σισέ που δεδομένα, όσο δεν παίζει με τον Ολυμπιακό είναι και πολύ λογικό να «ψάχνεται» προς πάσα κατεύθυνση. Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα είχαν υπάρξει και για ενδιαφέρον της Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς.