Η ώρα της ευκαιρίας στον Μπιανκόν έφτασε!

Μπιανκόν

i

© Intime

Η ώρα της ευκαιρίας στον Μπιανκόν έφτασε!

Διονύσης Βερβελές 15:25 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 24.11.2023

Περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Γάλλος αμυντικός.

Η τελευταία μεταγραφή που πραγματοποίησε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ήταν ο Τζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ήρθε στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» στις 12 Σεπτεμβρίου. Από τότε δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, ενώ έχει παίξει σε δύο αγώνες του Ολυμπιακού Β' στη Super League 2.

Όπως, όμως όλα. δείχνουν το Σάββατο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και συγκεκριμένα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για τη Super League. Έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνάς του με τις απουσίες που αντιμετωπίζει και για αυτό επιστρατεύεται ο Μπιανκόν, ο οποίος πιθανότατα θα παίξει δίπλα στον Αντρέα Ντόη.

Το γεγονός ότι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Γάλλος ποδοσφαιριστής προφανώς και το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος. Γι’ αυτό και όλες αυτές τις ημέρες στο Ρέντη έχει «τσιτώσει» ακόμη περισσότερο και περιμένει πως και πως να μπει και να παίξει. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία, άλλωστε αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή με πάθος για το παιχνίδι, αυτό έδειξε και στα δύο ματς του Ολυμπιακού Β' που έλαβε μέρος. Θέλει να μπει μέσα και να δείξει πράγματα, έτσι ώστε να πείσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να παραμείνει στις επιλογές του ακόμη και όταν επιστρέψουν όλοι οι αμυντικοί του ρόστερ. Μπορεί άλλωστε να βοηθήσει και στο δεξί άκρο της άμυνας και όταν έρθει η ώρα να διαχειριστεί τον Ροντινέι.

Ψυχολογικά, πάντως, στο Ρέντη δείχνει έτοιμος για να μπει και να παίξει το Σάββατο. Και αγωνιστικά δείχνει επίσης πως είναι σε καλή κατάσταση, αλλά φυσικά τα πάντα και οι πάντες κρίνονται μέσα στο χορτάρι. Η ευκαιρία του έρχεται, είναι ένα ματς που καλείται να στείλει μήνυμα πως αξίζει περισσότερο χρόνο και στη συνέχεια…