Υποψήφιος πρόεδρος της Σάο Πάολο επικαλέστηκε τον Σκάρπα σε προεκλογική του συνέντευξη: «Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα»

O Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Υποψήφιος πρόεδρος της Σάο Πάολο επικαλέστηκε τον Σκάρπα σε προεκλογική του συνέντευξη: «Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 23.11.2023

Σε εκλογικό κλίμα βρίσκονται στην Σάο Πάολο, η οποία αναζητά τον νέο πρόεδρο της ομάδας. Ένας από αυτούς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συνέντευξης, αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Σκάρπα.

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Σάο Πάουλο θα γνωρίζει ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, με τις εκλογές για την ηγεσία να είναι προγραμματισμένες για την 9η του Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιοι είναι πέντε και όλοι τους αυτή την περίοδο παραχωρούν συνεντεύξεις, προκειμένου να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

Ο ένας από αυτούς, λοιπόν, μίλησε για την περίπτωση του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος μονοπωλεί αυτή την περίοδο στα αθλητικά ΜΜΕ της Βραζιλίας. Ειδικότερα, ο Μαρσέλο Τεϊσέρα ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ο παίκτης θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα του. 

«Κάθε καλός ποδοσφαιριστής είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας. Απ' ότι διάβασα όμως πρόσφατα,  ο Σκάρπα δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Βραζιλία τώρα. Αλλά δίχως αμφιβολία, η άφιξή του θα πρόσφερε πολλά στη Σάντος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τεϊσέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Σκάρπα στην ομάδα της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ο ίδιο; θα επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από όπου και ήρθε ως δανεικός.

Μέχρι στιγμής, σε 11 εμφανίσεις του, ο 29χρονος δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει ή να προσφέρει ασίστ. Κατά κύριο λόγο οι συμμετοχές του προέρχονται από τον πάγκο, με τον ίδιο να ξεκινά ως βασικός σε έξι παιχνίδια.