Περίμεναν και οι παίκτες την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Περίμεναν και οι παίκτες την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό

Ήταν θέμα συζήτησης στο Ρέντη τα τελευταία 24ωρα το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πάρει αποφάσεις και να λύσει τη συνεργασία του με τον Πέδρο Άλβες, τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή, στο Ρέντη ήταν θέμα συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάλ

Το περίμεναν και οι παίκτες ότι το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή. Δεν είναι στον... κόσμο τους (όχι όλοι βέβαια) και οι ποδοσφαιριστές, βλέπουν τι γίνεται και ξέρουν να κρίνουν πρόσωπα και καταστάσεις. 

Οπότε από τη στιγμή που η διοίκηση προχώρησε στην αλλαγή αθλητικού διευθυντή γνώριζαν πως και ο Κάρλος Καρβαλιάλ δε θα έμενε στη θέση του. Όπως και έγινε δηλαδή, δύο ημέρες μετά και ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε με την ομάδα και ενημερώθηκε πως δεν θα είναι ο προπονητής κι έτσι λύθηκε το συμβόλαιο και του Πορτογάλου τεχνικού. 

Η «περίεργη» προπόνηση της Τετάρτης 

Την Τρίτη έγινε γνωστή η αλλαγή στη θέση του αθλητικού διευθυντή, ο Πέδρο Άλβες αποτέλεσε παρελθόν και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους». Είπαμε από τη στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση και οι παίκτες άρχισαν να μιλούν για το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάλ

Την Τετάρτη είχαν προπόνηση στο Ρέντη, όμως, το κλίμα ήταν κάπως περίεργο. Φαινόταν και ο Καρβαλιάλ ότι κάτι περίμενε, παρά τις πρώτες δηλώσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο εξωτερικό ο οποίος είχε τονίσει «έχουμε προπονητή στην ομάδα». Ήταν και ακόμη «φρέσκια» η εμφάνιση και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οπότε δεν ήθελε και πολύ για να καταλάβει κανείς πως κάτι δεν πάει καλά στην προπόνηση της ομάδας. 

Και μία ημέρα μετά δικαιώθηκαν όλοι όσοι το σκεφτόντουσαν αυτό και το ένιωθαν, αφού την Πέμπτη έγινε γνωστή η λύση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είναι ο προσωρινός προπονητής των «ερυθρόλευκων».