Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:31 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 07.03.2024

Τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε γνωστούς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη από τις δύο μάχες για τους «16» του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα, με την οποία θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έχοντας μπροστά του το δίδυμο των Παναγιώτη Ρέτσο και Νταβίντ Κάρμο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ στην ακριβώς απέναντι μεριά θα παίξει ο Ροντινέι.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε την πετυχημένη τριπλέτα των Σαντιάγκο Έσε, Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα, με τον τελευταίο να έχει ένα πιο προωθημένο ρόλο. Λίγο πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Κώστας Φορτούνης και Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Το «μοιραίο» βράδυ του Ντιόγκο με τη Μακάμπι: «Άλλαξαν όλα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:45 - 07.03.2024

Το «μοιραίο» βράδυ του Ντιόγκο με τη Μακάμπι: «Άλλαξαν όλα»

Ο Λουίς Ντιόγκο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ντόη