Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:19 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 10.02.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ γνωστοποίησε ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του τον ΟΦΗ, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος και θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ, μέχρι την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι της οσονούπω ομάδας του, προκειμένου να αποκτήσει μία εικόνα για τους παίκτες του. Η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός έγινε γνωστή και σε αυτή θα βρίσκονται οι Ζουλιέν Μπιανκόν και Νταβίντ Κάρμο, αντικαθιστώντας τους Παναγιώτη Ρέτσο (τραυματίας) και Ανδρέα Ντόη (τιμωρημένος) στο κέντρο της άμυνας. 

Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας, στο αριστερό θα αγωνιστεί ο Φρανσίσκο Ορτέγκα και στο δεξί ο Ροντινέι. Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Σαντιάγκο Έσε με τον Τσικίνιο, έχοντας μπροστά τους τον Κώστα Φορτούνη. Στις πτέρυγες της επίθεσης θα παίξουν ο Γιώργος Μασούρας και ο Ντανιέλ Ποντέσε, πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. 

Το μέλλον του Ολυμπιακού είναι εδώ! Ποια είναι τα νέα «αστέρια» που βάζουν... πλώρη για την μεγάλη ομάδα και η χρηματιστηριακή τους αξία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:01 - 10.02.2024

Το μέλλον του Ολυμπιακού είναι εδώ! Ποια είναι τα νέα «αστέρια» που βάζουν... πλώρη για την μεγάλη ομάδα και η χρηματιστηριακή τους αξία

Η Κ19 του Ολυμπιακού με την πρόκρισή της επί της αντίστοιχης ομάδας της Ίντερ στους «16» του Youth League απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και στο μέλλον να απασχολήσει την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί