Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια της ιστορικής ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Θύρα 7

i

© Intime

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια της ιστορικής ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:41 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 19.05.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της θέλησε να επιστήσει την προσοχή των φίλων της ομάδας για τους τρόπους εισόδου στο φαληρικό γήπεδο για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Αγγλία και είναι ένα βήμα μακριά από το... όνειρο! Μετά την τεράστια και ιστορική νίκη στο πρώτο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους στη ρεβάνς του Φαλήρου και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τελικό του Europa Conference League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας θέλησε να επιστήσει την προσοχή των φίλων της ομάδας για τους τρόπους εισόδου στο φαληρικό γήπεδο.

Η περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια
CONFERENCE LEAGUE

11:02 - 07.05.2024

Η περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στον τελικό του Conference League και σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο τότε θα υπάρξουν αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο».