«Δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς για τον Καμαρά η Ρόμα και επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Μαντί Καμαρά

i

© Intime

«Δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς για τον Καμαρά η Ρόμα και επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:50 - 05.06.2023

Η Ρόμα φέρεται να πήρε την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μαντί Καμαρά και ο 26χρονος χαφ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ώστε να επιστρέψει στον Ολυμπιακός, όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Μαντί Καμαρά παραχωρήθηκε στη Ρόμα, με μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι και όλα τα ΜΜΕ της Ιταλίας θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του με αγορά από την ομάδα. Το γεγονός πως ο ίδιος αποτέλεσε ένα από τα «μαργαριτάρια» του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τους πάντες να πιστεύουν πως οι «τζιαλορόσι» θα επενδύσουν στον Αφρικανό μέσο.

Ωστόσο, έγκριτος δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα υποστηρίζει πως τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Συγκεκριμένα, ο Νικολό Σίρα με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter αποκάλυψε πως η Ρόμα έχει πάρει την απόφαση να μην διατηρήσει τον Μαντί Καμαρά στο ρόστερ της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Η Ρόμα δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Μαντί Καμαρά, που θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν τον 26χρονο άσο το περασμένο καλοκαίρι, με μία συμφωνία για δανεισμό ενός έτους. Σε αυτή προστέθηκε και ρήτρα αγοράς για τον σύλλογο της Serie A, η οποία αγγίζει τα 11,5 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που απ' ότι φαίνεται οι «τζαλαρόσι» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν για να κάνουν δικό τους τον Αφρικανό άσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη τη φανέλα της Ρόμα ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε 21 συμμετοχές (15 στη Serie A και 6 στο Europa League), μοιράζοντας 1 ασίστ.