Και τώρα ο Παναθηναϊκός για τον Μαρτίνεθ!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Και τώρα ο Παναθηναϊκός για τον Μαρτίνεθ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:38 - 15.10.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βάζει μπροστά την προετοιμασία για το ντέρμπι των αιωνίων…

Καλή η ξεκούραση, οι ανάσες για τους «ερυθρόλευκους» που πήγαν ακόμη και στο εξωτερικό για διήμερο, αλλά η επιστροφή στην πραγματικότητα, έχει ένα στόχο. Αυτός, είναι η νίκη την Κυριακή (22/10) επί του Παναθηναϊκού

Ο στόχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και της ομάδας του, είναι ξεκάθαρος. Να πάει ο Ολυμπιακός στο +6 από τους «πράσινους», έχοντας ήδη και το +5 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που παίζουν μεταξύ τους την 9η αγωνιστική. 

Βέβαια, η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων, έχει τους διεθνείς εκτός. Και επί της ουσίας, τρεις-τέσσερις βασικούς «ερυθρόλευκους» την ερχόμενη Κυριακή. Οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μασούρας, Ελ Κααμπί, είναι αυτοί, ενώ από το Ρέντη απουσιάζουν και οι Αλεξανδρόπουλος, Τζολάκης, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι των αιωνίων. Δεν είναι μικρό πράγμα να καταφέρει να είναι στο +6 την 8η αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό και πάνω σε αυτόν τον στόχο, σε αυτό το ματς, εστιάζει ο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός θα παίξει το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων, έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Προφανώς και εντός της εβδομάδας θα γίνει και η ανάλυση του αντιπάλου. Ο Μαρτίνεθ και το επιτελείο του, έχουν εικόνα από τους «πράσινους», τόσο από τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και τα ευρωπαϊκά. Όπως στο κάδρο τους, έχουν μπει τα δύο σημαντικά ματς που έδωσε στη Λεωφόρο, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εκεί που κατάφερε να πάρει ένα βαθμό, στο τέλος του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. 

«Επιστρέφει στη δράση ο Μπόατενγκ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός οι πιθανοί προορισμοί του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:27 - 13.10.2023

«Επιστρέφει στη δράση ο Μπόατενγκ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός οι πιθανοί προορισμοί του»

«Φωτιά» βάζει η ιστοσελίδα «Sky Deutschland» η οποία υποστηρίζει πως ο Ζερόμ Μπόατενγκ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, υπογράφοντας με μία εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνεθ θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών του, ωστόσο δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Έχει βάλει τη δική του σφραγίδα ως τώρα στην ομάδα, έχει τη φιλοσοφία του, θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο στο «Καραϊσκάκης» και το αήττητο εντός των συνόρων.