Κάκιστη η ψυχολογία κι έχει τη ρεβάνς

Χάμες

i

©Intime

Κάκιστη η ψυχολογία κι έχει τη ρεβάνς

Διονύσης Βερβελές 14:28 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 10.04.2023

Η ήττα και η εικόνα στη Λεωφόρο, έφερε εκ νέου προβληματισμό…

Φαινόταν από το πρόσωπο του Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος από τεχνικός διευθυντής, βρέθηκε στο ρόλο του πρώτου προπονητή μετά την παραίτηση του Μίτσελ. Έκανε ένα καλό κοουτσάρισμα και είχε σωστές επιλογές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το 0-1 που έγινε 3-1 στο δεύτερο ημίχρονο είχα χαμόγελα, έδειξε αντίδραση. Μάταια, όμως… Η συνέχεια στη Λεωφόρο δεν ήταν η ίδια. Κάθε άλλο, η ομάδα προβλημάτισε με την εμφάνισή της, δεν κατάφερε να αντιδράσει ποτέ στο εις βάρος της 2-0 που διαμορφώθηκε στο 36ο λεπτό. Οι επιλογές του Ανιγκό δεν του βγήκαν, δεν κατάφερε να εισπράξει και τίποτα από τις αλλαγές του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τέλος του αγώνα ήταν απογοητευμένοι. Κεφάλια κάτω, ελάχιστες δηλώσεις και τοποθετήσεις στα social media. Γνωρίζουν πως απογοήτευσαν τον κόσμο, τη διοίκηση, όλους. Κατώτεροι των περιστάσεων, δίνουν δικαιώματα εκ νέου και το χειρότερο είναι πως μπροστά τους, έχουν ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς. Και γίνεται έτσι, γιατί στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, ηττήθηκαν με 3-0 και μπήκαν σε… άλλη διαδικασία. Δεν είναι σκορ που καλύπτεται σε τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις, ειδικά με την ψυχολογία που… δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, μοιάζει με θαύμα.

Ο Ανιγκό, καλείται να αφυπνίσει τους παίκτες του. Ακολουθεί και διακοπή για το πρωτάθλημα, δεν έχει να διαχειριστεί κάτι από το ρόστερ έτσι. Θα μπουν να δώσουν ό,τι έχουν αυτοί που θα είναι διαθέσιμοι. Σίγουρα σκέφτεται αλλαγές, αλλά πρώτα θα διαπιστώσει την κατάσταση παικτών του. Και ο Εμβιλά δέχθηκε ένα χτύπημα εκ νέου, στο σημείο που είχε τραυματιστεί και είχε απουσιάσει καιρό. Και ο Χουάνγκ είναι επιβαρυμένος, αλλαγές θα υπάρξουν και στο κέντρο της άμυνας. Το βασικό, όμως, είναι να βρεθεί κίνητρο για μια αντίδραση, έστω και ως μήνυμα προς την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες άλλωστε, θα βρεθούν αντιμέτωπες πάλι στο Καραϊσκάκη, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 22 Απριλίου.