Κανονικά ο Φορτούνης, απόφαση για Ρέτσο

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Κανονικά ο Φορτούνης, απόφαση για Ρέτσο

Διονύσης Βερβελές 12:50 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 29.09.2023

Ο Μαρτίνεθ είδε τους δύο παίκτες του με ενοχλήσεις και αποφασίζει για τα Γιάννενα…

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στη νίκη με 4-1 επί του Άρη, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον, ρίχνουν όλο τους το βάρος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή.

Ο Μαρτίνεθ καλείται βεβαίως, να αποφασίσει για δύο παίκτες του βγήκαν «λαβωμένοι» από το 4-1 επί του Άρη. Ο Κώστας Φορτούνης, ολοκληρώνοντας το ματς, δέχθηκε μια κλωτσιά στον αστράγαλο κι έφυγε προς τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας. Μάλιστα πάνω του έτρεξε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολουθεί άλλωστε και το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και ο Έλληνας μέσος, αποτελεί βαρόμετρο στον φετινό Ολυμπιακό. Κανονικά θα είναι πάντως στην αποστολή και πιθανότατα στο αρχικό σχήμα.

Την ίδια ώρα, καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει και με τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο διεθνής στόπερ, είναι σε όλα τα ματς φέτος βασικός και οι ενοχλήσεις του κόντρα στον Άρη, τον έφεραν εκτός ματς. Ο Μαρτίνεθ εδώ, ίσως «ζυγίσει» και διαφορετικά. Είναι πολύ καλύτερα ο Ρέτσος, δεν υπάρχει θλάση, αλλά ίσως θέλει να προσέξει για να τον έχει και στη Σερβία την Πέμπτη. Είναι κάτι που θα συζητήσει μαζί του και ανάλογα θα παρθεί η απόφαση.

Από την πλευρά του παίκτη πάντως, πιθανότατα θα ανάψει το πράσινο φως για τη χρησιμοποίησή του και στα Γιάννινα. Αυτό ήταν και το σκεπτικό που έγινε αλλαγή με τον Άρη άλλωστε, για να μην ρισκάρει περισσότερο. Κατάλαβε αμέσως ότι τον τράβηξε το πόδι του, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού πέρασε εκτός αγώνα για να είναι διαθέσιμος και για τη δύσκολη συνέχεια.