Κινείται για την απόκτηση του Λώλη από τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός
i

©Intime

Κινείται για την απόκτηση του Λώλη από τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός

Κώστας Τσιακλής 13:20 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 24.05.2023

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Νίκο Λώλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 18χρονο μέσο να προορίζεται για την Β΄ ομάδα.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκου Λώλη, Σε πρώτο πλάνο ο κεντρικός μέσος προορίζεται για την Β’ ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Οι Πειραιώτες ψάχνουν ενίσχυση για τη νέα σεζόν παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει λυθεί το θέμα με την απουσία μόνιμου προπονητή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκου Λώλη από την ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 18χρονος άσος μετράει φέτος 24 συμμετοχές και πέντε γκολ με την Κ19 του ΠΑΣ ενώ πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην ομάδα των ανδρών στον ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (3-3) για την τελευταία αγωνιστική των playout της Super League. Πάντως ο Λώλης το πιο πιθανόν είναι να προορίζεται για την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα σήμερα στα ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» ακούστηκε ξανά και το όνομα του Άλεξ Κογιάδο. Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Έλτσε που δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Θα επιστρέψει έτσι στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024. Βέβαια, ο Τσάβι δεν δείχνει διατεθειμένος να του δώσει κάποια ευκαιρία και έτσι, θα δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Προφανώς και είναι ένα όνομα στα πολλά που θα «παίξουν» στην πορεία. Είναι ένας εξελίξιμος εξτρέμ, έχουν ακουστεί πολλά και καλά λόγια, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, θέλουν να πάνε σε σίγουρες λύσεις και όχι σε παίκτες «στοιχήματα». Πέρσι στηρίχθηκαν σε Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ, αλλά δεν κατάφεραν να εισπράξουν κάτι.