Ξανά εκτός ο Χάμες, επιστρέφει με Λεβαδειακό ο Σισέ

Παπέ Σισέ

i

© Intime

Ξανά εκτός ο Χάμες, επιστρέφει με Λεβαδειακό ο Σισέ

Χωρίς τον τραυματία Χάμες θα αγωνιστεί σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, την ώρα που ο Σισέ επιστρέφει στα πλάνα του Μίτσελ όσον αφορά τον Λεβαδειακό (5/2).

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό (5/3, 16:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, πλην των γνωστών και έτσι, η αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης, έχει 21 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. 

Στη διάθεση του Μίτσελ είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραμόν, Ανδρούτσος, Ντόη, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνης, Μποτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού. Θα αποκλειστεί λογικά ο Κρίστινσον από την εικοσάδα και οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι. 

Για ένα ακόμη ματς, εκτός παραμένει ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός εξακολουθεί να είναι τραυματίας, πλέον ο στόχος θα είναι να επιστρέψει ένα μήνα μετά το τελευταίο του ματς. Είχε παίξει με τον Παναιτωλικό στο 6-1, με δύο γκολ και μία ασίστ και τώρα… βλέπει Νέα Φιλαδέλφεια και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 26η αγωνιστική

Δεν μπήκε στην αποστολή ως ανέτοιμος ο Ρέτσος, ενώ εκτός με τραυματισμό είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες (από τη θλάση που αποκόμισε στα πρώτα λεπτά του εκτός έδρας αγώνα στη Λαμία) και Γιαν Εμβιλά.

Τιμωρημένοι και εκτός πλάνων του Μίτσελ, είναι οι Παπασταθόπουλος, Ροντινέι. Ο πρώτος είχε συμπληρώσει κάρτες και με την αποβολή του στο ντέρμπι των αιωνίων, θα χάσει και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ο δεύτερος, εκτίει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, καθώς είδε κάρτα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για διαμαρτυρία, συμπληρώνοντας τις τέσσερις. 

Επιστρέφει στην αποστολή ο Σισέ καθώς δεν υπάρχει θέμα με τους πέντε ξένους πλέον, ενώ ίσως πάρει χρόνο ο Μποτούτσι που έχει παίξει στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο και από τότε δεν τον ξαναείδαμε.