Λαβωμένος στον Βόλο ο Ολυμπιακός!

Χουάνγκ και Εμβιλά

i

© Intime

Λαβωμένος στον Βόλο ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 18:17 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 13.03.2023

Χωρίς Εμβιλά, Μπιέλ, Χουάνγκ στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Ολυμπιακός, για το ματς εναντίον του Βόλου.

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μίτσελ, με το «καλημέρα» των πλέι οφ. Στο Βόλο θα δοκιμαστεί ο Ολυμπιακός, που πάει για μια καλή αρχή. Ο Ισπανός τεχνικός, είδε την ομάδα του να παίρνει μια μεγάλη νίκη μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά καλείται να ξεπεράσει και τα νέα ζητήματα που του προέκυψαν. 

Ήταν γνωστό, πως για την πρεμιέρα των πλέι οφ δεν υπολογίζεται ο Γιαν Εμβιλά. Το θέμα τραυματισμού του Γάλλου άσου, δεν είναι τόσο απλό όσο φάνηκε στην αρχή. Κάθε άλλο, βάλσαμο μπορεί να αποδειχθεί η διακοπή μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Εκεί στοχεύει ο Εμβιλά, για να μπορέσει να βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια, με πολλά ματς υψηλών απαιτήσεων. 

Ο Μίτσελ στη Νέα Φιλαδέλφεια, γνώριζε πως φλερτάρει με μία ακόμη απώλεια για το μέλλον, αυτή του Χουάνγκ. Ο Κορεάτης είχε τρεις κίτρινες κάρτες. Είχε παίξει με προσοχή κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά είδε την τέταρτη κάρτα κόντρα στην ΑΕΚ κι έτσι θα κοουβαλήσει μία αγωνιστική τιμωρίας, μη έχοντας δικαίωμα επιλογής αγώνα, όπως γίνεται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Εκτός έτσι, οι δύο βασικοί του χαφ, στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, καθώς Εμβιλά και Χουάνγκ ήταν αυτοί που σήκωσαν το βάρος. 

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ήρθε και η αποβολή του Πεπ Μπιέλ, του ποδοσφαιριστή που ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του 0-1. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με ένα τάκλιν στο… πουθενά, είδε την δεύτερη κάρτα, έχοντας παρατηρηθεί πολύ νωρίς από τον Μαριάνι. Χάνει και αυτός έτσι την πρεμιέρα των πλέι οφ, με τον Μίτσελ να καλείται αυτές τις ημέρες να βρει τις λύσεις.