Ο Πασχαλάκης αλλάζει λουκ για τα Play off - Τι ετοιμάζει στα μαλλιά του

Πασχαλάκης

i

©Intime

Ο Πασχαλάκης αλλάζει λουκ για τα Play off - Τι ετοιμάζει στα μαλλιά του

Ευγενία Κουντούρη 16:54 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 13.03.2023

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ετοιμάζει νέα αλλαγή στην εμφάνιση του εάν ο Ολυμπιακός διεκδικεί την τελευταία αγωνιστική των play off το πρωτάθλημα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τράβηξε πάνω του τα βλέμματα χθες (Κυριακή 12/3) στην OPAP Arena όταν λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα τεράστιο «7» στο κεφάλι.

Ο πορτιέρε των «ερυθρόλευκων» όπως ήταν λογικό προκάλεσε διάφορα σχόλια για το νέο του … look και μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-1 ρωτήθηκε για το κούρεμα του. Το χαρακτήρισε «μια τρέλα της στιγμής» και συμπλήρωσε: «Ήθελα να δείξω στους συμπαίκτες μου πως δεν ειμαστε μόνοι μας εδώ, αλλά έχουμε πάντα τον κόσμο κοντά μας».

Δασκαλάκης: «Έχει τρέλα ο Πασχαλάκης - Ας βάλει και 60 σκουλαρίκια κι ας ντυθεί και... spiderman»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:55 - 13.03.2023

Δασκαλάκης: «Έχει τρέλα ο Πασχαλάκης - Ας βάλει και 60 σκουλαρίκια κι ας ντυθεί και... spiderman»

Ο Σήφης Δασκαλάκης μίλησε σε γνωστό αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την τρέλα και την εμφάνιση του Πασχαλάκη, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Το ίδιο επαναλάμβανε ο Ελληνας γκολκίπερ και την επόμενη ημέρα του ντέρμπι, σημειώνοντας πως στο μυαλό του είχε τους οπαδούς της ομάδας του και τη Θύρα 7, αλλά όπως σημείωνε ήθελε επίσης να δείξει πως παίκτες και κόσμος του Ολυμπιακού είναι «μια γροθιά» και πως τίποτα δεν μπορεί ν τους… διασπάσει.

Ο Πασχαλάκης μας έχει συνηθίσει στις… περίεργες εμφανίσεις και όταν τον ρωτούσαν τι σκοπεύει να κάνει εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει τελικά να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, έλεγε πως θα διατηρήσει το «7», αλλά με μια… αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών έλεγε πως σκέφτεται την τελευταία αγωνιστική να βάψει το «7» κόκκινο! Αρκεί η ομάδα του να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι της Κυριακής (12/3) κόντρα στην ΑΕΚ και διατήρησε το εξαιρετικό ρεκορ που έχει φέτος με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα 13 παιχνίδια χωρίς ήττα.