Πασχαλάκης: Το εντυπωσιακό ρεκόρ του κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

Αλέξανδρος Πασχαλάκης/ ©Intime

Πασχαλάκης: Το εντυπωσιακό ρεκόρ του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:12 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 23.02.2023

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι «άτρωτος» κόντρα στον «πράσινους».

Αντίστροφα μετράμε για το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου (25/2,20:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League

Ο Μίτσελ κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ερυθρόλευκων» θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που έχει καταγράψει το διάστημα αυτό που φορά τη φανέλα των Πειραιωτών εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ο 33χρονος πορτιέρε ως γηπεδούχος με αντίπαλο τους «πράσινους» είναι «άτρωτος». Ο Πασχαλάκης έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό δώδεκα φορές ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλήματος είτε στην κανονική διάρκεια είτε στα πλέι οφ. Απολογισμός; Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίας και μονάχα μία ήττα. 

Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης είχε ηττηθεί ως γηπεδούχος απόν τον Παναθηναϊκό στις 14 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε γνωρίσει την ήττα στους «Ζωσιμάδες» με 3-0.