«Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»
i

© Intime

«Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Ο Μίτσελ το θέλει πολύ αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό και έχει τους λόγους του…

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2) η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην ΚΕΔ, ζητά διαιτητή κατηγορίας “Elite” για να διαιτητεύσει το ματς του Σαββάτου (25/2) με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Στους Πειραιώτες, εκείνο το 1-1 στη Λεωφόρο, έχει μείνει χαραγμένο. Τώρα μάλιστα, αποτυπώνεται και η αλλοίωση για την οποία διαμαρτύρονται. Εκείνη η εμφάνιση των «ερυθρολεύκων», ήταν η καλύτερη στα φετινά παιχνίδια, τα μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Άξιζε τη νίκη, δεν την πήρε, αλλά στο ματς του Σαββάτου, είναι μονόδρομος το τρίποντο.

Ο Μίτσελ, από την έναρξη της προετοιμασίας, ένα μήνυμα περνάει στους παίκτες του και περιμένει να δει. «Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός», επισημαίνει ο Ισπανός προπονητής που ξέρει τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου ματς. Τα νέα φαίνονται κάπως ευχάριστα, αν και η προπόνηση της Πέμπτης θα είναι η καθοριστική. Και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που νιώθει καλύτερα. Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Χάμες στο αρχικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός του αγώνα στη Λαμία.

Ο Μίτσελ το ματς του Σαββάτου δεν το θέλει για τις εντυπώσεις. Ξέρει πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος έκανε αυτό που έπρεπε, θα είναι δίπλα στην ομάδα για να στηρίξει. Ο Ολυμπιακός φέτος ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο σπίτι του, ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ. Τώρα, καλείται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό που είναι μόνος πρώτος.

Η νίκη, θα φέρει για τα καλά και την επιστροφή του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα μειώσει στους 2 βαθμούς από τους «πράσινους», θα περιμένει να δει και τι θα γίνει με το Ατρόμητος-ΑΕΚ. Κανείς, όμως, με τον Ολυμπιακό μια ανάσα, δεν μπορεί να είναι ήσυχος και ο Μίτσελ αυτό θέλει να περάσει στους παίκτες του. Να μπουν ως πρωταγωνιστές. Να δείξουν πως επιστρέφουν για τα καλά, όχι μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά προς πάσα κατεύθυνση. Και στους φίλους των αντιπάλων.

Κάτι ακόμη. Ο Μίτσελ τον Παναθηναϊκό δεν τον υποτιμά. Έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιοβάνοβιτς, πιστεύει πως έχει κάνει καλή δουλειά. Βλέπει και κάτι ακόμη. Οι «πράσινοι» έμειναν σε πολλά ματς πίσω στο σκορ, αλλά δεν… παραιτήθηκαν. Ξέρει πως θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πιστεύει πως ο βελτιωμένος Ολυμπιακός, θα μπορέσει να δείξει ποιος είναι. Γιατί είναι μέσα στη διεκδίκηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.