Ο Αλέξης Κούγιας με κόκκινο μπουφάν στο Περιστέρι - Μαζί με τον Μιχάλη Κουντούρη (pics)
i

©intime

Ο Αλέξης Κούγιας με κόκκινο μπουφάν στο Περιστέρι - Μαζί με τον Μιχάλη Κουντούρη (pics)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:03 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 21.12.2023

Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται στο Περιστέρι και παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις νίκες του μετά την επικράτηση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους από την ΑΕΚ στο +2, μετά την απώλεια της Ένωσης στις Σέρρες.

Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην πόλη των δυτικών προαστίων. Ο ίδιος αποτελεί προσθήκη της ομάδας εδώ και ένα 24ωρο, αποτελώντας τον νέο αντιπρόεδρο της ομάδας. 

Κούγιας: «Να ταυτίσω το όνομά μου με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον νέο του ρόλο, τονίζοντας πως σκοπός του είναι να υλοποιήσει το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη «ώστε να "ξεβρωμίσει" το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινοικολόγος:

«Ο κεντρικός μου ρόλος είναι να υλοποιήσω το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη να 'ξεβρωμίσει' το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να "ξεβρωμίσει" από αυτήν την εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση του τεράστιου αυτού συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ είναι να ξαναφέρουμε την ποδοσφαιρική υγεία και αυτό θα γίνει μέσω θεσμικών οργάνων», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι «σκοπός ζωής είναι να ταυτίσω το όνομά μου, μαζί με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί με το τεράστιο κοινωνικό ποδοσφαιρικό γεγονός που είναι ο Ολυμπιακός, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο στόχος μου.

Θέλω να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά που ονειρεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Και θα γίνει. Θα είμαι μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού παντού ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως του Χουάνκαρ. Η νομική αντιμετώπιση αυτής της υπόθεσης ήταν "κωμική"».

Ο αντιπρόεδρος πλέον, του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε στο Περιστέρι, φορώντας ένα κόκκκινο μπουφάν στα χρώματα της ομάδας, παρέα με τον Μιχάλη Κουντούρη.