Αποχωρεί από τον Πειραιά ο Σκάρπα: Συμφωνία μεταξύ Ατλέτικο Μινέιρο - Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρουν στην Αγγλία

Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Αποχωρεί από τον Πειραιά ο Σκάρπα: Συμφωνία μεταξύ Ατλέτικο Μινέιρο - Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρουν στην Αγγλία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:50 - 21.12.2023

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Γκουστάβο Σκάρπα από τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο.

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα απασχολεί καιρό το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αναφορικά με το αν θα αποχωρήσει η όχι από το λιμάνι του Λιμάνι του Πειραιά. Σε αυτό το σήριαλ φαίνεται πως μπαίνει ένα τέλος, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Αγγλία. 

Ειδικότερα, αυτά μεταφέρουν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον σύλλογο της Serie A να δαπανά ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. 

Τη φετινή σεζόν, ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» αγωνιζόμενος συνολικά για 422 λεπτά. Τελευταία του αναμέτρηση αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου και αγωνίστηκε για περίπου 63 λεπτά.

«Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο»

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει στην έναρξή του και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αναμειχθεί ενεργά. Μετά την περίπτωση του 28χρονου αμυντικού, Βέζο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής συνδέεται με τα ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον 27χρονο μέσο, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ρόστερ του συλλόγου της Primera Division και ως εκ τούτου ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν αποτελεί τη μοναδική ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον χαφ, αφού στα ραντάρ της μοιάζει να τον έχει και η Σάντος Λαγκούνα.

«Τις τελευταίες ώρες, υπάρχουν δύο σημαντικές ομάδες από το εξωτερικό που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Παλαβεσίνο, Η πρώτη από αυτές είναι ο Ολυμπιακός , μία από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα. Ο δεύτερος πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι η Σάντος Λαγκούνα, μια δημοφιλής ομάδα στο Μεξικό», ανέφερε μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της η «La Página Millonaria».

Τη φετινή σεζόν, ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο έχει αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια με την ομάδα του την περασμένη σεζόν, τα οποία κατά κύριο λόγο ήταν ως αλλαγή. Συνολικός απολογισμός για τον Αργεντίνο ήταν δύο γκολ, κόντρα σε Σαρμιέντο και Αρχεντίνος Τζούνιορ.