Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε... βραβείο (vid)

Η ασίστ του Κωνσταντέλια

i

© Intime

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε... βραβείο (vid)

Το γκολ του Οζντόεφ στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και η απίθανη ασίστ του Γιάννη Κωνσταντέλια κέρδισαν το βραβείο της πιο όμορφης ενέργειας για τον μήνα Νοέμβριο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού (2-4) για την 10 αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισε ένα σπουδαίο βαθμολογικά τρίποντο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να δίνει ακόμη μία ποδοσφαιρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, ένα από τα εντυπωσιακά highlights στον θρίαμβο των φιλοξενούμενων ήταν η εντυπωσιακή ασίστ του. Στο 78ο λεπτό του ντέρμπι, ο νεαρός σούπερ σταρ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε τον Πασχαλάκη κι έστρωσε με εντυπωσιακό τρόπο στον Οζντόεφ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 0-4.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα (21/12) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον «Ντέλια» κέρδισε το βραβείο της πιο όμορφης ενέργειας παίκτη του ΠΑΟΚ για τον μήνα Νοέμβριο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Η μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε από το κοινό ως PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου. Μπορεί το 56,48% να φαντάζει λίγο για την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό γιατί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή, διπλή υποψηφιότητα με δύο καταπληκτικές επεμβάσεις σε δύο καθοριστικά ματς. 

Παρ’ όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και ενώ το σκορ ήταν στο 0-3, πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, απέφυγε με μια απίθανη ντρίμπλα τον Πασχαλάκη και με ένα φανταστικό τακουνάκι, έδωσε… πάρε-βάλε στον Οζντόεφ, με τον Ρώσο να γράφει το 0-4. 

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Νοεμβρίου. Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στην Άιντραχτ με 23,26% και την τρίτη θέση η απόκρουση κόντρα στον Ολυμπιακό με 20,27%. Δείτε ξανά την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».