Ο Κωνσταντέλιας «ντύθηκε» Μενέζ εννιά χρόνια μετά (vids)

Κωνσταντέλιας - Μενέζ

i

© Intime

Ο Κωνσταντέλιας «ντύθηκε» Μενέζ εννιά χρόνια μετά (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:42 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 06.11.2023

Εκτός από τον Γκούτι, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θύμισε αρκετά και τον Ζερεμί Μενέζ, ο οποίος είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο ΠΑΟΚ έστησε «πάρτι» στο Φάληρο κι επέστρεψε στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο! 

Ο Δικέφαλος επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού (2-4) για την 10 αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισε ένα σπουδαίο βαθμολογικά τρίποντο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να δίνει ακόμη μία ποδοσφαιρική παράσταση. 

Ο νεαρός σούπερ σταρ του Δικεφάλου πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό στη θέση του Τάισον και κατάφερε μέσα σε ένα 20λεπτο να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο χορτάρι του Φαληρικού γηπέδου. 

Συγκεκριμένα, ένα από τα εντυπωσιακά highlights στον θρίαμβο των φιλοξενούμενων ήταν η εντυπωσιακή ασίστ του «Ντέλια». Στο 78ο λεπτό του ντέρμπι, ο νεαρός σούπερ σταρ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε τον Πασχαλάκη κι έστρωσε με εντυπωσιακό τρόπο στον Οζντόεφ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 0-4. 

Όπως διαβάσατε χθες (5/11) στο Sportal, η συγκεκριμένη ενέργεια θύμισε αρκετά την ασίστ του Γκούτι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο υπάρχει ακόμη μία φάση η οποία μοιάζει αρκετά με την ενέργεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή. Ο λόγος γίνεται για το γκολ του Ζερεμί Μενέζ στο ματς του 2014 ανάμεσα σε Πάρμα και Μίλαν (4-5). 

Στο 79ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ριστόφσκι, πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο τον Μιράντε κι έχοντας ανοίξει το κοντρόλ τελείωσε τη φάση με ένα εκπληκτικό τακουνάκι, για να κάνει το 3-5 με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Η μόνη διαφορά με το χθεσινό (5/11) γκολ στο Φάληρο, είναι η απόφαση του Κωνσταντέλια να «σερβίρει» στον Οζντόεφ και να μην στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο ίδιος.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια έβαλε... φωτιά στο twitter (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:51 - 06.11.2023

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια έβαλε... φωτιά στο twitter (vids)

Ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πρωταγωνιστεί ξανά κι όπως είναι λογικό, το «σόου» του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να μη γίνει viral στο twitter.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!