Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια έβαλε... φωτιά στο twitter (vids)

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια έβαλε... φωτιά στο twitter (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:51 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 06.11.2023

Ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πρωταγωνιστεί ξανά κι όπως είναι λογικό, το «σόου» του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να μη γίνει viral στο twitter.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πήρε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στην Opap Arena και την ήττα από την ΑΕΚ, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Χάρη στα τέρματα των Ζίβκοβιτς, Τόμας (2), ο Δικέφαλος «αγκάλιασε» τη νίκη, ενώ η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα.

Συγκεκριμένα, ένα από τα εντυπωσιακά highlights στο «πάρτι» των φιλοξενούμενων στο Φάληρο, ήταν δίχως αμφιβολία η ασίστ του «Ντέλια» ο οποίος θύμισε τον Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 78ο λεπτό του ντέρμπι,  ο νεαρός σούπερ σταρ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε τον Πασχαλάκη κι έστρωσε με εντυπωσιακό τρόπο στον Οζντόεφ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 0-4.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Τάισον στο 73ο λεπτό και μέσα σε 20 λεπτά κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ακόμη ένα ματς.

Όπως είναι λογικό, η εκπληκτική ενέργειά του λίγο πριν ακολουθήσει το γκολ του Οζντόεφ έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι έβαλε... φωτιά στο twitter.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:00 - 05.11.2023

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με μία μαγική ενέργεια σέρβιρε στον Οζντόεφ για το 0-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νεαρό σούπερ σταρ να θυμίζει τον Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης.