Με μία ώρα καθυστέρηση η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Με μία ώρα καθυστέρηση η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού

Στη Σερβία οι «ερυθρόλευκοι», για τη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με σαρανταπέντε λεπτά καθυστέρηση πέταξε ο Ολυμπιακός για τη Σερβία. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μάλιστα να… τραβάει το πρόγραμμα για τα καλά. Ο Βάσκος τεχνικός, την Τρίτη είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του και την επομένη τους περίμενε με ένα δυνατό πρόγραμμα, δουλεύοντας για τη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού, θέλει να δώσει στην ομάδα του το δικαίωμα στην ελπίδα, ακόμη και σε κάτι που μοιάζει με… θαύμα. Τους μιλάει συνεχώς, το δουλεύει, η ομάδα πάντως ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Ρέντη. 

Όπως και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τότε στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα για τον όμιλο του Europa League, έτσι και ο Μεντιλίμπαρ τώρα, πήρε την απόφαση η ομάδα του να μην προπονηθεί στη Σερβία, αλλά στην Ελλάδα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν στις 18:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά η καθυστερημένη τους άφιξη στο αεροδρόμιο, πήγε και πιο αργά την αναχώρησή τους. Με… ένα ημίχρονο καθυστέρηση έτσι, πέταξαν στις 18:45 από την Ελλάδα, για να προσγειωθούν στις 20:15 στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου. 

Από εκεί, αναχώρησαν οδικώς για την πόλη Νόβισαντ όπου και θα διαμείνουν, όπως είχαν πράξει και με την Μπάτσκα Τόπολα. Είναι το πιο κοντινό σημείο από το μέρος όπου θα γίνει ο αγώνας, που έχει ξενοδοχεία ώστε να καλύψει και τις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων». 

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε προγραμματίστηκε η συνέντευξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και του Σαντιάγκο Έσε, να πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο της ομάδας. Και γι’ αυτό, άρχισε στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Υπήρξε καθυστέρηση, με αποτέλεσμα την τροποποίηση του προγράμματος. 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά, με το ματς να διεξάγεται στην «TSC Arena» στις 22:00, το βράδυ της Πέμπτης (14/3). Ένα ματς που θα κρίνει αν θα είναι και το τελευταίο για τη φετινή σεζόν, για την ομάδα του Ολυμπιακού