Aυτό θέλει ο κόσμος να δει και στη Σερβία!

Aυτό θέλει ο κόσμος να δει και στη Σερβία!

Διονύσης Βερβελές 14:20 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 13.03.2024

Το στοιχείο που είχαν οι μικροί στο Μόναχο με την Μπάγερν… Αυτή η δίψα!

Δεν είναι μόνο η μεγάλη επιτυχία των Νέων του Ολυμπιακού με τη νίκη-πρόκριση που πήραν μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν. Αυτό το οποίο άρεσε στον κόσμο είναι η νοοτροπία που έχουν οι πιτσιρικάδες. Η νοοτροπία ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν εύκολα και θα κυνηγήσουν ό,τι τους αναλογεί μέσα στο γήπεδο. Αυτό το έχει δει ο κόσμος στους μικρούς σε όλη τους την πορεία μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Όταν έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες κόντρα στην Ίντερ και έτρεχαν σαν «τρελοί» μέσα στο γήπεδο και έδειχναν στους Ιταλούς ότι δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι το ματς.

Κόντρα στη Λανς όταν έμειναν με 0-2 πίσω στο σκορ και παρόλα αυτά δεν άφησαν το παιχνίδι, το κυνήγησαν το πήγαν στο 2-2 και πήραν την πρόκριση στα πέναλτι. Όπως και τώρα κόντρα στους Γερμανούς οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν τσαγανό, έκαναν το παιχνίδι τους και μετά άντεξαν στην πίεση της Μπάγερν, σε μία διοργάνωση η οποία έχει αρκετές ανατροπές αφού μιλάμε για παιδιά τα οποία μπορούν να «λυγίσουν» εύκολα ψυχολογικά και αν χαθεί έτσι ένα φαινομενικά κερδισμένο ματς.

Ο τσαμπουκάς και η ομάδα

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποιος είναι ο 18χρονος του Ολυμπιακού που χάζεψε όλη την Μπάγερν Μονάχου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:47 - 12.03.2024

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποιος είναι ο 18χρονος του Ολυμπιακού που χάζεψε όλη την Μπάγερν Μονάχου

Ο Αντώνης Παπακανέλλος «συστήθηκε» στον κόσμο με ένα απίστευτο γκολ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Youth League. Ποιος είναι όμως ο 18χρονος χαφ που εντυπωσιάζει με τη φανέλα των ερυθρολεύκων;

Αυτό, λοιπόν, που άρεσε στον κόσμο του Ολυμπιακού και φάνηκε από τις αντιδράσεις όλων στα social media, ήταν πως οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι έβγαλαν τσαμπουκά στο παιχνίδι τους. Είχαν νεύρο οι Πειραιώτες και αυτό φάνηκε και στη φάση που ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα. Όταν είδαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι ένας αντίπαλος απλά... κουνήθηκε στον προπονητή τους, όλοι έπεσαν επάνω του. Αυτό έδειξε τον τσαμπουκά του Ολυμπιακού, αλλά και το γεγονός πως είναι όλοι μία ομάδα και είναι όλοι «ένα»! Στοιχεία τα οποία έχουν λείψει από την πρώτη ομάδα όχι μόνο φέτος, αλλά και την περσινή σεζόν. Ο κόσμος θέλει να δει τα στοιχεία αυτά, δεν είναι μόνο οι νίκες αλλά είναι και αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.