Μεντιλίμπαρ: «Έχω αποφασίσει και ποιοι θα παίξουν και πώς θα παίξουν»

Μεντιλίμπαρ: «Έχω αποφασίσει και ποιοι θα παίξουν και πώς θα παίξουν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:23 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 06.03.2024

Για το παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, το βράδυ της Πέμπτης (7/3), μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο ματς των «16» του Europa Conference League. Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο δώρο που θα ήθελε να του δώσει η Μακάμπι για τα γενέθλιά του, ενώ αναφορά έκανε και στα πλάνα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το γεγονός πως τα γενέθλια του πέφτουν στη ρεβάνς: «Ελπίζω το δώρο να έρθει στις 14 του μηνός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι δύο καλά αποτελέσματα. Δεν θα παίξουμε μόνο ένα παιχνίδι. Ελπίζω το δώρο, που θα είναι η πρόκριση, να έρθει στις 14 του μήνα».

Για το αν η Μακάμπι είναι πιο δύσκολη από τη Φερεντσβάρος: «Βρισκόμαστε σε μία επόμενη φάση και για να φτάσουμε εδώ έπρεπε να παίξουμε ένα γύρο που δεν έπαιξε η Μακάμπι. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανε σωστά. Αυτό τα λέει όλα».

Για την παράδοση με τις ομάδες του Ισραήλ: «Υπάρχουν κάποιοι που αν δεν το λέγατε αυτό δεν θα το είχαν προσέξει. Σίγουρα νομίζω πως πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Θα κάνουμε τα πάντα και ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν υπέρ του Ολυμπιακού».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα πλάνα του για την Μακάμπι: «Είναι όλα σχεδόν αποφασισμένα, απλά μένει μία προπόνηση για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν και πως θα παίξουν»

Για τον Ρόμπι Κιν, την πλούσια καριέρα του και το αν επηρεάζει τον ίδιο: «Δεν νομίζω πως αυτό είναι μειονέκτημα για αυτόν (σ.σ. η πρώτη του χρονιά ως προπονητής). Η ομάδα του έχει πάει πολύ καλά παρά την πρώτη του χρονιά και θα πρέπει να νιώθει περήφανος. Έχει προπονήσει πολύ καλά την ομάδα στην Ευρώπη και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, επομένως θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος».